Omgeving

Omgeving

Natuurschoon
Camping Frerichsoord is gesitueerd in een prachtig gebied tussen kanaalzones. Omgeven door diverse bossen en andere natuurgebieden.

Natuurreservaat De Groote Peel / Leudal
In Natuurreservaat De Groote Peel (zie foto), kunt u prachtig wandelen en van de natuur en zijn vogelpracht genieten, ook kunt u het bezoekerscentrum "Meijel op zeven" bezoeken.

Het prachtige Leudal met zijn watermolen is ook een bezoek meer dan waard.

Wandelen
Bij de ingang van de camping ligt de Katsberg route deze loopt naar het Raadshuisplein in Meijel waar u eventueel kunt overstappen naar andere wandelroutes of de route vervolgen.

Fietsroutes
Voor de fietsliefhebber zijn er legio mogelijkheden o.a het knooppunten systeem, de fietsroutes zijn genummerd en sluiten door nummering via de knooppunten op elkaar aan. De routes lopen door Noord- en Midden-limburg, Noord-Brabant en België. Bij de ingang van de camping kan men al op een van deze routes opstappen.


Omgeving

Winkelen

In Meijel (zie foto) kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen, groot en klein. U kunt uw boodschappen o.a doen bij de supermarkten, de slager, de warme bakkers ,drogisterijen en kledingzaken.

Voor een dagje shoppen kan men terecht in omliggende winkelcentra in: Venlo, Roermond, Eindhoven of over de grens in Duisburg, Oberhausen of Dusseldorf (D).

 


Omgeving

Bezienswaardigheden

In de omgeving kan men ook een bezoek brengen aan diverse musea, o.a in Venlo, Heerlen, Weert en Asten. Andere bezienswaardigheden zoals de Kasteeltuinen in Arcen, Rozendorp Lottum en het witte stadje Thorn liggen in de naaste omgeving.

Met kinderen/kleinkinderen:

Speeltuinen in de regio:
Klein Zwitserland, Toverland, Trollenland en Aardbeienland.

Grote pretparken (binnen 1,5uur per auto bereikbaar):
Efteling, Phantasialand (D), Movie World (D), Kabouter Plopsaland (B) en Bobbejaanland (B).

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de receptie.

 

Foto album

P8061218
Zomervakantie
Lees meer

Kaart